10 ting jeg vil lave i maj

may

Jeg vil gerne indføre en ny tradition i anledningen af, at min blog i dag fylder 1 måned <3  Det er gået stærkt allerede – og jeg glæder mig til mange flere spændende måneder. Jeg er positivt overrasket over al den feedback og søde læsere jeg allerede har! Så tak til jer <3 Den nye tradition er, at jeg hver d.1 i måneden, vil udgive 10 punkter, som jeg vil lave i måneden! Lad dig endelig inspirere 🙂

  1. I Zoologisk Have med min kæreste
  1. Sidde på terrassen iført masser af tæpper og drikke en flaske vin (HVER) med veninderne.
  1. Rydde op i mit skab og så småt gøre det sommerklar
  1. Få lagt min lækre blå kjole fra New York op – ja den har I endnu ikke fået at se! 😉
  1. Forære mig selv nogle flotte roser – måske nogle magen til disse igen?
  1. Drikke vin i Nyhavn
  1. Købe et par fine sandaler
  1. Trave Københavns gader tynde, blot mig og mit kamera om nakken.
  1. Købe en vaskeægte grøn plante, som skal vandes!
  1. Jeg længes efter at se Sex&The City serien igen, jeg har den på dvd – men jeg har ingen dvd, så sådan én skal jeg skaffe mig!

God søndag til jer <3

Del.Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on Twitter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *