Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/christineislev.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/christineislev.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

At være kreativ – mine tegninger

kreativ_14

Har altid elsket at tegne og male – desværre er det ikke noget, som jeg har fået gjort særlig meget på det sidste. Pensler og tegneblyanter står lidt forsømt og samler støv.

kreativ_9

Jeg har længe sagt til mig selv: nu går du i gang igen. Hvis jeg så endelig beslutter mig for at gå i gang (og måske ikke helt har haft lyst), bliver tegningerne ikke noget at råbe hurra for. Man skal jo presse sig selv til det, hvis man ikke lige føler motivationen.

kreativ_10

Motivationen fandt jeg først, da jeg i dag ville rydde lidt ud i mine mange tegninger. For ærligt talt, så er der altså nogle ret gode tegninger ind i mellem! Mange af tegninger er 2-3 år gamle.

kreativ_1

Jeg er særligt vild med ovenstående “fejr”billede – hvis du også er vild med det, så kontakt mig endelig – og jeg kan tegne noget i samme stil, større, mindre eller flottere!

kreativ_2

Jeg malede og tegnede som en sindssyg, da jeg gik i gymnasiet – nu hvor jeg har sabbatår føler jeg ironisk nok, at jeg slet ikke har haft tid! 🙂 Det er åndssvagt, for har jo dårligt nok haft andet end tid. Nogle af tegningerne, som du kan se på billederne, har jeg endnu ikke færdiggjort.

kreativ_12

Jeg tror, at jeg i den kommende uge vil blive bedre til at sætte tid af til at tegne! For det er så hyggeligt, og det er en fantastisk måde at slappe lidt af på. Jeg bliver glad af det – hvis jeg vel at mærke er “in the mood” (ved godt, at jeg lyder som en stresset mor til 5, som ikke magter sex – haha)

kreativ_3

kreativ_11

Men man kan da hurtigt komme “in the mood”, hvis man bliver ved med at tegne nedenstående tegning 😉

kreativ_8

kreativ_9

kreativ_13

Et af mine yndlingsbilleder er det nedenstående

kreativ_14

Jeg synes, at det er rigtig flot – sådan lidt mystik detektiv-type/film noir. Denne stil er jeg pjattet med. Så mit næste skridt de kommende dage bliver at tegne noget mere. Spidse blyanterne, frem med skitsepapiret, eksperimentere med nogle flere farver (ligesom billedet med drinken) og finde på nogle gode idéer. Måske der kommer et indlæg om en ny tegning – hold godt øje!

 

 

Del.Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on Twitter

Page with Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *