Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/christineislev.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/christineislev.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Blå pels!

Sig pænt hej til Buster, min hund!

Hvad i alverdens rige og lande er det for en pels? Ikke den fine hvide (sig pænt hej til Buster, min hund) foran, men dén bagved.

2_meotine6

Den er blå?! Jeg har længe luret lidt på en lækker pels, for det ser jo så godt ud med en pels på – og denne her måtte jeg eje. Men hvorfor så købe den i blå?

2_meotine3    2_meotine1

Jo, jeg er synes, at det er en helt vild fed farve, og så er den ret så speciel. Det er i hvert fald ikke en, som man ser overalt. Det synes jeg er fedt.

2_meotine7

… og så kan man jo altid købe en fin matchende neglelak ^^

2_meotine5

Elsker den på trods af, at min mor siger, at jeg ligner det blå monster fra Monsters University, når jeg prøver den på. Bemærk ordvalget “prøver” – Har jeg fået den brugt endnu? Nej! Indtil videre hænger den bare i skabet og pynter. De tonsvis af gange jeg har prøvet den på herhjemme, har den været dejlig blød at have på! Jeg kan næsten ikke vente med at lufte den i det skønne forårsvejr. Det fede ved pelsen er, at den ikke er så tyk – men på trods af det, så varmer den stadig.

2_meotine2

Det er en  vaskebjørns pels, som er købt i butikken Meotine i København.

Pelsen kan købes for 3500 kr her !

 

Del.Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on Twitter

Page with Comments

  1. Uh de er så fine, men jeg er simpelthen for nærig! Jeg håber for dig du fik den da der var lagersalg.. 😀

    1. Tak for din kommentar! Ja, de er smadder fine. Jeg fandt faktisk min helt ubrugt på Trendsales – så det er bestemt også en mulighed at kigge dér 🙂 🙂 God dag til dig!

  2. Pingback: Endelig fr(i)edag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *