Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/christineislev.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/christineislev.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Ole Henriksen – Livet er en gave

8_ole

kan indeholde reklame i form af affiliatelinks: Bogen kan købes hos SAXO  lige her eller hos Bog&Idé lige her

På denne fantastiske solrige kristihimmelfartsdag vil jeg benytte lejligheden til min anden boganmeldelse her på bloggen. Bogen, som er i centrum i dag, er ‘Ole Henriksen – Livet er en gave’ af Martin Schmidt.

16_ole

Det er en anderledes portrætbog, hvor man virkelig får et godt indblik i Ole Henriksen. Temaer som bliver berørt er

  • Oles professionelle liv
  • Parforhold
  • Seksualitet
  • Livet i L.A.
  • Lykke
  • Det menneskelige potentiale

Alle sammen rigtig gode temaer. Ved starten af hvert kapitel, er der et citat fra Ole Henriksen.

“Succes er en gave, og man bør være et positivt eksempel for andre. Jeg føler, at jeg har været i stand til at tage de chancer, som er blevet mig tilbudt, men også, at jeg har været dygtig til at få det bedste ud af situationen.”

15_ole

Hele bogen er bygget op som et interview med Martin Schmidt (forfatteren) og Ole Henriksen. Nogle steder i bogen har Martin Schmidt også interviewet Oles mand, Lawrence. Nedenstående er et lille uddrag fra bogen.

“…, og jeg ville elske at tage alle disse mennesker ved hånden og få dem til at indse, hvor unikke de er…

Ole holder en ufrivillig pause i sin talestrøm. Tårerne samler sig hurtigt i hans øjne og begynder at løbe ned ad kinderne. Han vifter en hånd foran ansigtet og undskylder sit følelsesudbrud, før han fortsætter.”

Jeg synes, at det fungerer rigtig godt, at Martin Schmidt stiller Ole en række spørgsmål – man føler, at man selv er der. Det virker meget tæt på og meget vedkommende.

11_ole

12_ole

Udadtil virker Ole Henriksen en anelse hyper – han er meget oppe at køre og overdrevet glad. Men jeg synes ikke, at det virker påtaget. Han virker også meget intelligent – det gik i hvert fald op for mig, da jeg læste denne bog for første gang.

10_ole

Jeg kan ikke blive andet end i godt humør og inspireret, når jeg læser denne bog! <3 Bare se nedenstående uddrag!

“Martin: Føler du, at andre mennesker i disse situationer også gør noget for dig?

Ole: Ja, bestemt. Jeg synes, det er meget gensidigt. Jeg får megt ud af disse møder med folk. Ofte er de meget nervøse og giver nogle næsten rystende håndtryk, så jeg må berolige dem og sige: “Slap bare af, der er intet at være nervøs for!” Og så siger jeg tit: “Giv mig et kram!” Og så slapper folk mere af. Hvis jeg er i Jylland, siger jeg bare: “Godaw!” Så slapper vi alle af.”

7_ole

1_ole

Der er simpelthen så mange guldkorn i den bog – Ole Henriksen er og bliver en herlig type. Bogen berører glade emner – men bestemt også triste. Det er som en lille rejse at læse denne bog – og efterlader læseren med en masse tanker bagefter (nu kan jeg selvfølgelig kun tale på egne vegne). <3

4_ole

“Byen har givet mig en karriere, og selvom den også har givet mig nogle enorme prøvelser undervejs, elsker jeg den og elsker alt, den står for. Man bliver let forelsket i L.A.”

Jeg kunne blive ved og ved med at fortælle om denne bog, men jeg synes selv, at du skal have lov til at opleve den 😉 Bogen kan købes hos SAXO  lige her eller hos Bog&Idé lige her. Bogen får 5 ud af 5 stjener, fordi den er fantastisk! I samme anledning vil jeg anbefale hans læbepomade, African Red Tea!

15_ole

13_ole

… den læbepomade er simpelthen for lækker – og så er den lyserød! Køb din nye pink læbepomade her

6_ole

3_ole

Og så er der bare tilbage at sige, tusind tak fordi du læste med. Ha’ en fantastisk forlænget weekend i det skønne vejr!

9_ole

Leder du efter flere inspirerende bøger? Så læs mit indlæg  ‘Humans of New York’ af Brandon Stanton <3

 

 

 

 

Del.Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on Twitter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *