Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/christineislev.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/christineislev.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Dagens inspiration: Megan Hess

indlæg_3_3

indlæg_3_1
Aldrig har jeg været så vild med så umiddelbare og simple motiver! Megan Hess formår virkelig at gøre det super godt med hendes fine og ikke mindst feminine måde at tegne på!

megan

24008d598c2e11306030e7f63c8c2c85

Jeg er helt vild med, at det er så stilet og ikke mindst tøset! Til de af jer, som ikke ved hvem Megan Hess er, så er hun en rigtig kendt modeillustrator, som skaber de smukkeste motiver for kendte mærker hhv. Prada, Dior, Louis Vuitton, Tiffany & Co., Yves Saint Laurent, Vogue, Harpers Bazaar, Fendi, Ladurée, Givenchy, Cartier, Laduree, Montblanc, Balenciaga og Disney.

ec42a86723ce7f41eb7a16d109a83f51

gossip

Ladurée. De små fine macarones. Dem er Megan Hess også glad for at finde plads til i sine illustrationer. Hun er yderst glad for Paris og New York. Jeg mener, at hun bor i Australien, men har som sagt en forkærlighed for Paris og New York.

903058daf70221ce2968020da030e314

Hun er super dygtig! Det fede ved hendes illustrationer er, at på trods af, at hun illustrerer for alle de store mærker, så er der humor ind over, hvilket bare er super fedt. Det gør også, at det hele bliver knap så stift! (Se billeder nedenfor)

fall

indlæg_3_7

‘Monday’ og ‘coffee’ er nøgleord i hendes illustrationer – og det samme er ‘friday’ og ‘friyay’! Det med mandagskaffen er lidt sjovt, fordi på illustrationerne er hendes modeller altid på farten, smadrede og med en to-go-kaffe ved hånden. Men når det bliver fredag bliver modellen bliver spralsk igen!

indlæg_3_9

To-go-koppen er faktisk med på rigtig mange af hendes billeder, hvor hun har skrevet mærket på koppen – Chanel, Louis Vuitton, Prada eller Balenciaga!

espresso

Hvis du ligesom mig, er helt vild med disse, er det faktisk muligt at købe en plakat fra hendes hjemmeside samt mange andre fine ting! Priserne er bestemt ikke beskedne og tingene er hurtigt udsolgt, så vær på vagt! Besøg hendes side her Megan Hess webshop, hvor du kan købe vaser, puder, plakater, bøger m.m.

d01685f8732a9d3b78580809026c6310

dior

Her har vi to-go-koppen igen ^^

Til en langt mere rimelig pris kan hendes bøger købes, som også er super fine! Det bliver helt sikkert et af mine næste køb. En af bøgerne hedder ’Coco Chanel: The illustrated life of a fashion designer’, og som titlen siger, så handler denne bog om selveste Coco Chanel, hvor Megan Hess har illustreret hendes liv – også dette gør Megan Hess fantastisk!

coco

Bogen kan blandt andet købes her: Coco Chanel by Megan Hess. Jeg kunne beundre hendes billeder dagen lang. Gid jeg selv kunne lave lige så smukke illustrationer! Rigtig god dag til dig og her lige et godt råd til på søndag:

megggan

 

 

Del.Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on Twitter

Page with Comments

  1. Pingback: Paris 2016

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *