Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/christineislev.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/christineislev.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Dagens solstrålehistorie

5_mist

Fint armbånd på billedet ikke sandt? Jeg har fik det af min veninde i julegave, og har haft det på lige siden. Det har i noget tid været lidt “svagt” i låsen, men ikke noget, som jeg har tænkt videre over. Da jeg var på arbejde i dag, opdagede jeg pludselig, at der var noget, som ikke føltes, som det plejer!

4_mist

Jeg manglede mit armbånd. Pist forsvundet. Kender I ikke det, at man kan gå helt i panik indeni, og slet ikke vide, hvad man lige skal gøre? Lidt ligesom, når man ikke kan finde sin mobil! Armbåndet her er bare begyndt at betyde meget for mig, og jeg blev så trist, da det ikke sad på mit håndled, som det plejer.

3_mist

Jeg kom lidt til at tænke på, da Carrie (fra Sex & The City) i de sidste to afsnit af serien, er i Paris. I Paris mister hun nemlig sin Carrie-halskæde aka. hun mister sig selv. Ikke at det skal sammenlignes med min lille oplevelse i dag – men kom bare sådan til at tænke på hende. Jeg er også typen, som ALTID kan drage paralleller til Sex & The City-universet!

1_mist

Jeg tror ikke rigtig, at drenge vil kunne sætte sig ind i det, da det jo “bare” er et smykke. Det korte og det lange er, at jeg var helt nede, da jeg havde mistet det. Lige pludselig er der en af de små elever fra skolen, som jeg arbejder på, der kom hen til en af lærerne og sagde “jeg har fundet det her armbånd på gulvet” – jeg fór op og gav hende et kram! Jeg blev SÅ glad. Tænk at hun havde fundet mit elskede armbånd. Jeg kunne ligeså godt have tabt det derhjemme, min hund kunne have spist det (værste scenarie, mest fordi det ville være synd for armbåndet 😉 ).

2_mist

Jeg ville blot lige dele den lille solstråle-historie med jer, for nogle gange kan man altså godt være heldig – og det må jeg siges at have været idag! 🙂 🙂 Håber, at I har haft jer en fantastisk tirsdag so far!

 

Del.Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on Twitter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *