Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/christineislev.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/christineislev.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Filmanmeldelse: The Age of Adaline

20_taoa

Muligvis fundet ny yndlingsfilm – dette er en stor ting. Jeg har mange yndlingsfilm, og denne må siges at være én af dem. Jeg er positivt overrasket. Vores alle sammens Blake Lively aka Serena van der Woodsen fra Gossip Girl i en hel anden rolle!

9_taoa

Hun gør det virkelig godt. For mit vedkommende har og vil jeg altid forbinde Blake Lively med Gossip Girl, men måske hun har formået at få mig på andre tanker… Hun spiller en ufattelig moden rolle, som en kvinde der i virkeligheden er meget meget ældre end hun ser ud. Efter en bilulykke som 29-årig kan, Adaline Bowman (Blake Lively) ikke blive ældre.

4_taoa

Umiddelbart tænker man, at det må være fedt ikke at kunne blive ældre. Men når man som Adaline Bowman ligner en på 29, men har erfaring og inderst inde er 107 år, så er det en anden sag.

11_taoa

For hvor fedt er det at være 29 år, når ens datter er 70 år? Man følger i filmen, hvordan Adaline forsøger at skjule sin identitet vha at flytte hele tiden, skifte identitet på papiret – hun lever et meget hektisk liv og er altid bange for at blive opdaget. Hun er sågar bange for at blive forelsket. Hun vil jo aldrig kunne blive gammel med nogen.

18_taoa

… men men men, selvfølgelig møder Adaline Bowman en flot fyr, Ellis Jones (endnu en grund til at se filmen), for nøj han er en lækkerhaps.

13_taoa

Michiel Huisman er navnet på lækkerhaps’en. For det lidt ældre publikum kan jeg fortælle, at Harrison Ford spiller Ellis Jones far 😉 Så det er altså også nogle super gode skuespillere, som er med i filmen! Blake Lively har fået 7,2 stjerne ud af 10 på IMDb, hvilket må siges at være godt klaret.

5_taoa

Der er også utrolig god stil gennem hele filmen, både hvad der gælder påklædning, men også Adaline Bowmans hår! Og nå ja, så har hun verdens sødeste hund – se nedenstående billede

8_taoa

Jeg vil bestemt ikke røbe for meget, men filmen er bare så god! Den er trist, sjov, spændende, rørende og efterlader helt sikker mange ting til eftertanke. For mig fik den mig til at tænke rigtig meget på, at tid egentlig er en sjov “størrelse”.

Se filmen fordi:

  • God stil
  • Sød hund
  • Blake Lively er bare så smuk – og ligeså er Michiel Huisman!!
  • Flot film
  • Spændende, romantisk og tidsløs

1_taoaSe filmen, du vil ikke fortryde det (filmen kan blandt andet findes på Viaplay). Og da dette er en filmanmeldelse vil jeg give filmen 4 ud af 5 stjerner! Tak fordi du gad læse med og fortsat god dag. 🙂

Del.Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on Twitter

Page with Comments

  1. Pingback: Endelig fr(i)edag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *