Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/christineislev.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/christineislev.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Fine forårs farver

fff_3

Foråret nærmer sig – og det betyder nye fine forårsfarver på neglene! Se disse fine fine neglelakker fra henholdsvis Essie og Chanel. Jeg hyggede mig gevaldigt med at tage fin neglelak på her til formiddag, så lidt serie og drak te – og naturligvis hyggede jeg mig også med at tage alle disse skønne billeder til dagens indlæg. Sådan her burde en lørdag formiddag altid være.

fff_1

I aften står den på grillhygge og byen med mine kære kollegaer. Glæder mig rigtig meget! Jeg mangler bare lige at finde ud af, hvad jeg skal tage på (kan godt tage uendelig lang tid for mig!!).

fff_2

Jeg håber, at billederne er med til at bringe dig lidt i “lørdagsformiddagshyggestemning” – så se endelig resten af billederne, som jeg tog – når jeg først er gået i gang med kameraet, har jeg svært ved at stoppe. Ha’ en fortsat fantastisk weekend og tusind tak, fordi du gad læse med <3

fff_4

fff_5

fff_6

fff_7

fff_8

fff_9

fff_11

fff_12

fff_13

fff_14

fff_15

 

Del.Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on Twitter

Page with Comments

  1. Pingback: Endelig fr(i)edag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *