Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/christineislev.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/christineislev.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Har jeg fået nok ud af mine sabbatår?

Skærmbillede 2016-04-18 kl. 20.07.25

Studierne begynder til sommer. Efter to sabbatår er jeg så klar til skolestart igen? Har jeg “opnået” nok i mine sabbatår på trods af, at jeg ikke har rejst jorden rundt? Eller været frivillig i Afrika? Eller haft et mega studierelevant job i mine to sabbatår? Svaret er ja! Jeg føler langt om længe, at jeg kan sige “ja”. Jeg kunne ikke have ønsket mig to bedre sabbatår. De har simpelthen været fantastiske på trods af, at jeg ikke har været backpacker i 4 måneder (alt respekt til dem, som har været afsted) eller udrettet noget ekstraordinært.

Show it – don’t tell it, siger de på engelsk. Så dette vil jeg gøre, og så kan du måske lidt mere forstå, hvorfor, at jeg føler, at lige netop mit sabbatår har været så skønt og givende. 🙂 August 2014 lagde jeg skoleåret ud med, at skrue tiden tilbage – nemlig tilbage på min folkeskole – ikke som elev, men som lærervikar. Jeg har været lærervikar i snart 2 år, og det har været det skønneste. Jeg har mødt så mange fantastiske mennesker, som jeg aldrig vil glemme – elever, lærere og ikke mindst vikarkollegaer. Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre arbejdsplads i mine to sabbatår, og det bliver med et tungt hjerte, at jeg vinker farvel til skolen, når den dag kommer.

skole

Jeg var på den dejligste tur til Paris med min søde ven, Mathias, hvor vi bare nød Paris. Det var første gang, at jeg var i Paris! Lækker mad og shopping, mmh!

3

2

1

En lille hvid dyt, som ikke er min – men dette billede indikerer, at jeg fik kørekort! Ja, det skulle jo tages, så hvorfor ikke gøre det i sit sabbatår, hvor man har nok penge og rigeligt med tid? Ja tak.

4

Jeg har fået købt nedenstående. Mit et og alt. Min kæreste skat.

9

Jeg var på en skøn, skøn ferie på den græske ø, Samos. Jeg elsker dette sted og min familie og jeg har Samos så kært 🙂

5

22

6

Efter Samos skete der noget, som jeg bestemt ikke havde forventet… Mine ben blev slået fuldstændig væk under mig. Jeg mødte den dejligste fyr nogensinde, som jeg elsker ubeskriveligt – og jeg elsker ham mere for hver dag, der går (lige lidt sukkersødt, men det må man godt være, når man er forelsket!!) Sommer, sol og forelskelse – det var en skøn sommer.

Skærmbillede 2016-04-18 kl. 20.24.34

Min familie og jeg holdt en rigtig dejlig fødselsdagsbrunch for min mormor med de fineste taler og hyggeligste stemning.

Skærmbillede 2016-04-18 kl. 20.26.17

Og ferie kunne jeg ikke få nok af. Så en uge i Tyrkiet var åbenbart tiltrængt for mig og min veninde. Virkelig også en skøn tur – og min første gang i Tyrkiet!

8

En af mine andre veninder og jeg holdt en skøn 20 års fest i oktober måned, som jeg bestemt heller ikke ville have været foruden.

13

Efter 1. sabbatår skulle tingene tage en lidt mere alvorlig drejning – nemlig studiestart på KEA. Jeg fik blandt andet investeret i nedenstående briller, så jeg kunne holde ud at sidde foran computeren hele dagen. Multimediedesigner viste sig desværre ikke at være dette rette for mig, hvorfor jeg måtte stoppe på uddannelsen. Jeg er dog slet ikke i tvivl om, den dag i dag, at det var det rette valg. Så der stod jeg, klar til sabbatår nr. 2 i oktober måned.

8_hon

Jeg fik lov til at være med backstage til Dansk Design Talent, sammen med en af mine bedste veninder. Vi dækkede bordet, Scarlet Pleasure kom og det var virkelig bare en fantastisk aften. Så glad for, at jeg fik lov at dele dette særlige minde med min dejlige veninde.

14

Nogle måneder senere skulle jeg desværre opleve noget, som jeg fandt utrolig svært og hårdt. Nemlig at flytte fra min elskede barndomshjem. Vi flyttede i november måned, og det er først nu, at jeg ikke rigtig tænker på huset mere. Jeg savner dog det flotte hus og alle minderne, men min familie og jeg har fået meget støtte af venner og familie, så vi er kommet godt videre. Det ændrer dog ikke på, at det altid er utrolig hårdt at sige farvel. Det var en hård periode for mig – både pga flytningen, men også dét at “droppe ud” af sin videregående uddannelse. Jeg har aldrig set mig selv som en opgiver, men synes egentlig heller ikke, at man skal se det sådan – for studiet var bare ikke noget for mig. Det er fair nok at stoppe, når det er noget, som man skal beskæftige sig med resten af sit liv. Det er helt i orden at sige stop. Jeg er glad for, at jeg fik prøvet uddannelsen af, og nu ved jeg, at det ikke er noget for mig.

23

Efter flytningen begyndte tingene at gå stærkere igen. Jeg skulle til New York for anden gang i februar måned, så der var en masse, som skulle planlægges! Hvis ikke, at du har set mit indlæg om New York, synes jeg helt klart, at du skal tjekke det ud her

16

17

Efter New York fik ganske travlt, for blot 10 dage efter, at jeg var kommet hjem, skulle jeg til Paris med min kæreste. Jeg fik nemlig en tur til Paris i julegave af ham – bedste julegave, jeg kunne ønske mig. Så turen gik for anden mod Paris 🙂 🙂

18

20

19

Efter mine to rejser oven i hinanden har jeg haft gang i lidt andre projekter. Blandt andet er jeg blevet frivillig hos Ungdommens Røde Kors og læser psykologi på C-niveau for blandt andet at holde hovedet lidt igang! 🙂 Et af de nyeste projekter er denne blog, hvilket også bare har været så sjovt og fedt at kaste sig ud i. Jeg synes efterhånden også, at bloggen er ved at tage lidt mere form – der er kommet mange flere indlæg og flere og flere læsere for hver dag, der går (tak til jer!<3). Jeg føler mig inspireret og der går ikke én dag uden, at jeg får nye spændende idéer til indlæg, som jeg glæder mig til at dele med jer.

Skærmbillede 2016-04-18 kl. 20.04.24

… Og tro mig – fremover har jeg også en masse fede oplevelser, som I kommer til at læse om. Et af dem er blandt nedenstående billede – men det er en anden historie, som nok skal blive fortalt snart…… 😉 Tak fordi du læste med <3 Fortsat god aften!21

Del.Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on Twitter

Page with Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *