Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/christineislev.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/christineislev.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Hjemmelavet lemonade

lemonade_4

Jeg er ked af, at jeg har været lidt fraværende på min blog den seneste uges tid!<3 Men nu er jeg hastigt vendt tilbage 😉 Det var skønt vejr i sidste uge, så nu kan vi godt finde vinterfrakkerne frem igen – DK længe leve! Nå, men jeg håber dog inderligt på, at sommervejret kommer igen, hvorfor det er oplagt at anbefale en super god lemonade, som jeg bare ELSKER.

lemonade_2

Du skal bruge

  • 3,5 dl rørsukker
  • 1,5 dl vand
  • 2 dl citronsaft (ca. 5 citroner)
  • 2 dl limesaft (ca. 6 limefrugter)
  • Frisk mynte
  • Isterninger

lemonade_3

  1. Lav en sukkersirup ved at koge vand og sukker op i en gryde.
  2. Tag siruppen af varmen og lad den køle af, når sukkeret er helt opløst.
  3. Pres derefter citronerne og “lime’sne” (nyt ord) og bland saften i sukkersiruppen. Lad blandingen stå natten over i køleskabet, så du er sikker på, at den er iskold!
  4. Servering: Fortynd blandingen med vand, put mynteblade som pynt i saften. Servér din lækre lemonade med en masse isterninger og et sugerør! Og voila’ !

lemonade

Del.Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on Twitter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *