Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/christineislev.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/christineislev.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Lille lækkert fund

llf_7

5_llf

Er blonder og BH uden fyld ikke noget, som ens mormor altid har gået med? … når man tænker over det. Jo, det er det vel dybest set! Men for det første så er det mega behageligt uden fyld – og noget siger mig, at fyrene også synes, at det ser pænt ud 😉 Så hvorfor ikke forsøge sig lidt med det?

4_llf

3_llf

Jeg har altid afskyet denne form for BH! For hvad er fordelene? Hjælper den ens bryster med at se større ud? Nej! Kan man bære denne BH medmindre man har fået lavet silkonebryster? NEJ! Og ser man helt fladpattet ud, når man har en trøje ud over? Ja!  Men hvad er det så, at der gør, at denne her på trods af mine ”fordomme” har vundet mit hjerte? Den er bare sindssygt behagelig.

1_llf

llf_7

Jeg fandt sættet i Victoria’s Secret, da jeg var i New York i februar måned. Jeg elsker virkelig Victoria’s Secret, og jeg er så ked af, at der kun er en fesen butik i lufthavnen, så jeg glædede mig ubeskriveligt meget til at komme til NYC igen, hvor der ligger en KÆMPE Victoria’s Secret på Broadway! Jeg tog dette billede inde i deres butik (billedet er i dårlig kvalitet, da jeg tog det fra min iPhone)

Skærmbillede 2016-04-14 kl. 13.29.20

Skærmbillede 2016-04-14 kl. 13.29.27

Jeg blev dog rigtig skuffet over, deres udvalg af undertøj, da det hele var vildt kedeligt og så forudsigeligt det hele. Vil faktisk sige, at H&Ms udvalg på dette tidspunkt, var mere spændende end Victoria’s Secret – hvilket ikke siger så lidt. Ærgerligt, når man havde glædet sig så meget! Men fandt dog denne skat.

6_llf

Og matchende neglelak til? Ja tak!! ^^

Nå, men tilbage til sagen. I stedet for altid at holde sig til det forholdsvis afdæmpede og neutrale sorte farver, besluttede jeg mig for at prøve noget helt andet! Virkelig en lækker følelse at springe ud i nogle lidt sjovere farver undertøj, frem for altid at købe det samme. Faktisk endte jeg med at købe et pink sæt også, bare for at peppe undertøjsskuffen lidt op.

Del.Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on Twitter

Page with Comments

  1. Pingback: Endelig fr(i)edag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *