Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/christineislev.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/christineislev.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Moët & Chandon v. Emily Salomon

moet_1

I går var en god dag! Få nogle uger siden så jeg, at Emily Salomon havde lavet et event – champagnesmagning – i samarbejde med Moët & Chandon! Og hvem siger nej tak til det? Normalt er jeg ikke til så alkoholisk, at jeg drikker 5 glas champagne på en mandag, men i går var en undtagelse. En dejlig oplevelse! Nedenstående billede er lidt dårligt, da det er taget fra min telefon.

13_moet

11_moet

14

12_moet

Det var et rigtig fint og hyggeligt arrangement, som jeg er glad for, at jeg tog til <3 Jeg er blandt andet blevet klogere på, hvordan man åbner en champagne korrekt! 😉

profilbillede_2

Jeg havde glædet mig rigtig meget, og glædet mig til at have dette sæt tøj på!

profilbillede_3

Tasken/clutch’en som I ser på billedet er købt i New York, og er fra Henri Bendel – og den blev luftet for første gang igår!

2_moet

Da min veninde og jeg havde fået smagt de tre forskellige champagner (den sorte, “hvide” og selvfølgelig den lyserøde), fik vi en lille fin goodiebag med hjem!

3_moet

I goodiebag’en var der også et par lærke sager at finde! – en mini champagne og nogle chips. Ret hyggeligt!

moet_5

moet_1

4_moet

Det kan man altid bruge! Det var en dejlig måde at slutte aftenen af på. Personligt er jeg faktisk ikke selv så pjattet med champagne – kan ikke rigtig smage forskel, hvis jeg skal være ærlig! Men jeg tog nu også mest med for oplevelsen skyld, for at se Emily og få en hyggelig aften (med champagne) med min gode veninde<3 Resten af dagen står på fitness og afslapning!…. og chokolade!! Fortsat god dag, og tak fordi du læste med <3

10_moet

9_moet

7_moet

 

 

Del.Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on Twitter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *