Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/christineislev.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/christineislev.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Next stop: Copenhagen

3_nsc

D. 1.juli skal jeg tage hul på et nyt kapitel i mit liv. Dette kapitel bliver nemlig, at jeg skal flytte hjemmefra. Jeg flytter til København. Bum. Det er med en masse blandede følelser, en stor klump i halsen, sommerfugle i maven og frygt for, hvad der nu skal ske, at jeg flytter. Jeg vinker farvel til mit kære værelse.

2_nsc

Jeg er så spændt, og jeg glæder mig så meget. Jeg synes det er sjovt, hvordan man på en og samme tid, kan glæde sig ufattelig meget til noget, men samtidig er totalt skræmt. Jeg skal flytte sammen med en af mine bedste veninder og en sød ven! Min veninde og jeg glæder os helt vildt til at indrette vores fine lejlighed, som oven i købet har altan af en okay størrelse <3

3_nsc

Vi har været i IKEA, og skal i IKEA igen, som man nu gør, når man om lidt er på SU, og derfor er fattig. Vi går og drømmer om, hvordan vores nye lille hjem skal se ud. Det bliver lidt af en udfordring at skulle leve for langt mindre om måneden, end hvad jeg har været vant til! Jeg har jo haft sabbatår i 2 år, og levet fantastisk! Caféture, rejser til Paris og New York, nyt tøj og en masse impulskøb. To vanvittige egoistiske år egentlig – men nøj, hvor har det været skønt !

26_paris

oooo

Skærmbillede 2016-04-13 kl. 14.26.43

Jeg ved godt, at jeg får det til at lyde som om, at jeg skal være med i Robinson, eftersom jeg føler, at jeg nærmest skal vinke farvel til alt, hvad der hedder caféture, rejser, , tøj og alt hvad der passer mig. Men hvad ved jeg, jeg har jo ikke prøvet at bo ude før, og oven i købet starte på min videregående uddannelse. 😉

pm_7

Men når det så er sagt, så skal det selvfølgelig nok gå. Jeg synes bare, at der er mange ting, som man skal tage stilling til, og der følger meget ansvar med, når man flytter ud. Jeg kommer da 100% også til at savne at bo hjemme. Det er så skønt. Jeg kommer til at savne min lille familie rigtig meget, og det bliver underligt ikke at se dem hver dag. Jeg kommer især til at savne min mor rigtig meget. Hun er bare den bedste og jeg ved intet bedre, end at fortælle hende ting – store som små. Det gode ved at flytte ind med to andre er, at man ikke er helt så alene. Der er (formentlig) nogle hjemme, når man kommer fra studie, som man kan snakke med om hinandens dag. Det bliver rart. Min veninde har heller ikke prøvet at bo ude før, så det er skønt, at man er ”lidt sammen om” at være helt ny på boligfronten.

1_nsc

Bortset fra alt dette, så kan jeg næsten ikke vente med at flytte. Det bliver så skønt at få et helt selvstændigt voksenliv! <3Jeg kan selv bestemme, hvornår jeg skal spise. Jeg får helt selv lov til at bestemme indretningen. Man kan have venner over, som det passer og man behøver ikke spørge ”om lov” til noget mere. Det bliver så dejligt! Og kan man næsten være mere heldig, at man sådan får lov til at flytte sammen med en fantastisk veninde? Nej, det tror jeg ikke! Det er så surrealistisk. Oven i købet flytter vi til København, som jeg ELSKER. Det bliver skønt at kunne cykle eller løbe en tur i det Københavnske. At kunne bruge byen på en helt anden måde. Jeg elsker caféerne og stemningen i København. Det er sådan en dejlig by, som jeg næsten ikke kan vente med at udforske endnu mere + jeg kommer tættere på min dejlige kæreste, som også bor i København. Bedre bliver det simpelthen ikke. Så på trods af lidt ”frygt” for at flytte, så skal det hele nok løse sig, og blive helt igennem fantastisk, det er jeg sikker på. Jeg kommer også tættere på nogle andre venner, som bor i København, så det bliver skønt at kunne se dem noget oftere. Nedenstående billede er blandt andet fra lejligheden – og jeg tror nu ikke, at det bliver svært at falde til i denne lejlighed! 😉

21

Del.Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on Twitter

Page with Comments

  1. Det er altid hyggeligt at læse din blog, og glæder mig meget til at se jeres lille bolig når nu i har tilpasset jer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *