Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/christineislev.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/christineislev.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Paris 2016

MeganHess_TheParisTeaHouse_Web_1024x1024

^^Først og fremmest: Kan du genkende ovenstående illustration? Hvis ikke, så tjek lige dette indlæg ud Megan Hess

Jeg fik den dejligste julegave af den dejligste fyr. En tur til Paris. Mere romantisk (og måske lidt cliché-agtigt) bliver det ikke – men jeg kan godt lide, når tingene er lidt platte. 😉 Jeg kan godt lide at drømme mig tilbage til ferier, og jeg kunne blive ved med at fortælle om dem. Så det vil jeg gøre. Kvaliteten er måske ikke den bedste på billederne i dette indlæg, eftersom de er taget på min telefon. Håber, at I kan bære over med mig. Billederne er blandet lidt sammen min første tur med min ven, og min anden tur med min kæreste. 🙂 God fornøjelse!

paris_2

Kendetegnet ved Paris: Eiffeltårnet. Jeg går altid helt amok, når jeg ser Eiffeltårnet! Jeg elsker det. Jeg synes bare, at det er fascinerende og smukt – særligt om aftenen, hvor det blinker så smukt.

30_paris

Hvis jeg nu havde sat mig ind i, hvordan man lægger en video ud, ville jeg helt sikkert vise jer, hvor smukt det blinkende Eiffeltårn er. 🙂 Min ven og jeg var faktisk også oppe i Eiffeltårnet om aftenen, det var også rigtig flot – men godt nok også højt oppe.

paris_20

Den lange kø og ventetid var dog det hele værd – for se lige denne smukke udsigt!

32_parisJeg vil dog sige, at “rejsen” derop (og ned) ikke var specielt behagelig. Det føltes meget skrøbeligt og gammelt – og man bliver hejst op i en elevator, som kører i  Eiffeltårnets “ben” – lidt ubehageligt, og man forestiller sig ikke, at sådan en elevator kan huse omkring 30 mennesker. Der overtænker jeg måske også lidt for meget! MEN godt nok var vi oppe i højden – men vi var også i vandet. Ikke “i vandet” i den forstand – men min ven og jeg var ude at sejle på Seinen. 😉

29_paris

23_parisVi var i højden og på vandet. Vi var naturligvis også på landjorden. For dér er der drinks, shopping og macarones fra Ladurée. Mmh!

22_paris

Der er altid en forfærdelig lang kø ude foran – min kæreste og jeg var heldige, fordi vi gik forbi om aftenen, hvor der næsten ingen var. Så vi havde det stort set for os selv. Når jeg køber disse fine små kager, nyder jeg dem. Det gør Bjarke, min kæreste, ikke – i hvert fald ikke sådan, som jeg ville nyde dem – han var sulten, så han spiste sine på under 1 min. Han kylede dem lige ind i munden, jeg blev lidt forarget 😉 Men det fik vi meget sjov ud af! Skabe dyre små kager – men det hele værd.

paris_2

Og så var der naturligvis også tid til shopping – skulle dog spare, så meget blev det ikke til. Ikke andet end dette smukke eiffeltårn, som I sikkert har bemærket før!

paris_35

Men hvem siger, at man ikke kan sukke lidt efter tingene i vinduet?

25_paris

paris_14

^^Abercrombie i Paris er helt sikkert også det hele værd. Lækker abercrombiemodel på billedet, mmh!

paris_21

Apropos Dior… Det minder mig om Louvre. Ja, hvorfor egentlig det? Jeg var ikke synderligt begejstret for at skulle på Louvre igen, for havde jo allerede været der en gang før, og jeg følte ikke det store behov – men derfor skulle min kæreste naturligvis have lov til det! Alt i mens vi går rundt inde på Louvre, får jeg lige kigget ud af vinduet og får øje på dette

paris_16

fashion week

Der var jo fashionweek i den uge, hvor vi var afsted! Wuhuu – så der var sat et kæmpe telt/bygning/et eller andet op inde i Louvres “gård”, hvor det tilfældigvis var Dior, som havde denne lækre location. Der gik en masse smukke, smukke mennesker rundt, der blev taget billeder – og det var bare tusind gange mere spændende at de gamle kunstværker på Louvre (jaja)! Så jeg fik lige sneget mig til sådan et billede (vi måtte ellers ikke kigge for vagten, men jeg er lidt badass nogle gange) 😉

26_paris

27_paris

28_paris kopi

Paris er bare en skøn by. Den er charmerende – vigtigst af alt, hyggelig. Og man kan næsten ikke blive andet end forelsket, når man vader rundt i byen! Jeg hyggede mig rigtig meget med at tage smukke billeder. Paris er så inspirerende – så apropos smukke billeder; måske vi skulle tage et lille smut til området Montmatre? 😉

paris_10

31_paris

Særligt ovenstående billeder finder jeg utrolig smukke! De er så fine. Jeg kan virkelig godt lide Montmatre-området. Det er virkelig hyggeligt – desværre er priserne bare lidt krydrede. Hvis ikke dette billede, havde været dyrt, havde jeg købt det. Synes det er rigtig fint og stemningsfyldt!

paris_9

Også kirken, Sacré Coeur, er rigtig smuk – det er området også.

paris_12

paris_11

En anden smuk kirke, er Notre Dame. For WOAW, den er flot!

paris_8

33_paris

Så dagene gik meget med shopping, seværdigheder, cafébesøg og kys! Vi var også lidt platte og satte en lås på kærlighedsbroen. Kan I finde den??

paris_7

paris_19

paris_1

Sidste dag spiste vi den hyggeligste brunch her
paris_6

Og en aften spiste vi her, hvor vi kunne se Eiffeltårnet

paris_13

Så var jeg altså solgt! Alt i alt (to) skønne ture! Meget forskellige ture – for der er jo stor forskel på at rejse med hhv. en ven og en kæreste <3 Men begge drenge var perfekte “guides”, eftersom de var super gode til at finde rundt. Jeg har en elendig stedsans!

paris_15

^^i fuld gang med at guide 😉

Og til slut et lille hyggeligt billede! Tak fordi du læste med. 🙂

Var det indlæg noget for dig? Så tjek dette ud, som handler om New York! Mit indlæg ( dette ), som handler om min yndlingsferieø!

paris_3

 

 

 

Del.Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on Twitter

Page with Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *