Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/christineislev.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/christineislev.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Throwback på formiddagen igår

pm_9

I går formiddags fik jeg besøg af min gode veninde Anne-Mette. Vi har været veninder i cirka 6 år, så man kan roligt sige, at hende og jeg kender hinanden ind og ud. Der kan sagtens gå nogle dage, hvor vi hver især har travlt, og ikke lige har tid til at få snakket sammen – men på trods af det, så ved vi altid, hvor vi har hinanden. Sådan noget vægter jeg højt i et venskab <3 I hele 9.klasse, 1.g og 2.g snakkede vi stort set i telefon i en time hver dag, hvis ikke vi var sammen. I 3.g havde vi begge meget at se til, så der snakkede vi ikke lige så meget, som vi hidtil havde gjort (men stadig meget!). At jeg er på mit 2.sabbatår, og Anne-Mette læser på universitet, har naturligvis også betydet, at vi lever hver vores liv og har travlt med forskellige ting. På trods af dette, synes jeg, at vi har været rigtig gode til at finde tid til hinanden alligevel – vi har altid været gode til at pleje vores venskab <3 Da jeg læste på KEA (og hun jo også læste/læser), mødtes vi nogle gange, hvor vi lavede lektier sammen – super hyggeligt! Hun er bare den bedste. Min pointe er, at jeg virkelig synes, at sådan et venskab, som det vi har, er guld værd. At man ikke nødvendigvis er i kontakt hver dag – måske nogle gange en uge (højst to), men, at man stadig ved, hvor man har hinanden. Der er heller aldrig nogle sure miner, og det er bare så dejlig simpelt og ukompliceret! Jeg ville slet ikke være foruden Anne-Mette. Vi har kendt hinanden i så lang tid – vi har været vidne til hinandens kærester, flirter (okay, mine kærester og flirter 😀 – Anne-Mette har været sammen med sin søde kæreste i 6 år!!). Vi har også udviklet os meget med hinanden, eftersom jeg mener, at fra 14 år til nu, er den periode i ens liv, hvor der sker absolut mest. Man udvikler sig selv fysisk (og psykisk), kærester, uddannelse – og vi ved, hvad hinanden går og tænker på – både gode ting, som dårlige <3 Så nu kom mit indlæg nok til at handle lidt for meget om mig og Anne-Mette – og det var faktisk ikke meningen. Formålet med dette indlæg, er nemlig de lækre cupcakes, som vi bagte igår!

pm_5

Anne-Mette er god til at bage. Det er jeg ikke. Så vi indgik en fin aftale, hvor vi faktisk bare tog en simpel løsning: pulvercupcakes. Mmh. Så vi fandt noget fint krymmel!

pm_3

Efter 5 min puttede vi dejen i formene.

pm_1

Derefter spiste vi den LÆKRESTE resterende dej, alt i mens, at kagerne var i oven.

pm_11

Vi drak naturligvis også te! Og…. nå ja… Anne-Mette og jeg gør også nogle gange dumme ting. Ret dumme ting. Vi havde ikke mere fyldende margarine, så vi skruede op for radiatoren og stillede smørbakken derpå, så smøret kunne blive blødgjort… Hvilket resulterede i nedenstående….

pm_10

Så deeet…. var ikke så intelligent. Og vi er ellers rimelig dygtige i skolen, hvis vi selv skal sige det – men åbenbart ikke i praksis!!!! haha. Efter dette, var vores cupcakes klar til frosting og pynt.

pm_8

pm_6

Og vi fik pyntet dem så fint! Derefter stod programmet på endnu mere te (jaja, vi er også medlem af en AT – anonyme tedrikkere, som skal hjælpe os med at skære ned på te), cupcakes og tøsesnak!

pm_2

pm_4

Buster ville også være med – men det var jo tøsesnak og tøse-cupcakes!

pm_12

Alt i alt, var det en super hyggelig formiddag med verdens bedste. <3 Fortsat god torsdag, og tusind tak fordi du gad læse med!

 

 

Del.Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on Twitter

Page with Comments

  1. Du har tidligere nævnt at du vare lærervirkar, hvilket jeg skal være efter sommeferien. Jeg tænkte derfor på om du har nogen gode sider eller andet, til hvis læreren ikke har lagt noget til en? – Super god blog, må helt sikker prøve de cupcakes! 😀

    1. Tak for din kommentar! 🙂 Ja, jeg er lærervikar. Hmm, ofte ligger der materiale til dig. Hvis ikke så prøv at sæt dig ind i, hvad eleverne allerede er i gang med – i de små klasser har de ofte ekstrabøger, som de kan lave i eller frilæsningsbøger. Ellers så sæt en film på. Der er en side, som hedder Vikartimen.dk – det kræver dog, at skolen har tilknyttet adgang. Pøj pøj med det! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *